Reguliere Aanvraag
max. korting Hyper-Deal

In 2-3 dagen de beste aanbieding

 1. Kies jouw ultieme kinderwagen

  Je staat op het punt een kinderwagen te kopen. Je wilt uiteraard wel de beste aanbieding en de meeste korting. Daar zorgt KinderwagenDeal voor. Kies jouw gewenste kinderwagen inclusief eventuele accessoires en doe gratis en vrijblijvend een aanvraag op KinderwagenDeal.

 2. Wij gaan onderhandelen voor de beste prijs

  Wij verzamelen in 2-3 dagen meerdere aanvragen voor verschillende merken kinderwagens en creëren een inkoopcollectief. Zo maken wij het mogelijk dat meerdere kinderwagens van diverse merken gelijktijdig gekocht worden bij een officiële merkdealer of direct bij de fabricant. Door deze inkoopkracht onderhandelen wij voor jou, en iedereen die een aanvraag heeft gedaan, flinke korting. Je hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen!

 3. Binnen 72 uur een vrijblijvend aanbod

  Om bij een officiële merkdealer of de fabricant de beste deal te onderhandelen hebben wij meestal een paar dagen nodig. Je krijgt gemiddeld binnen 72 uur ná je aanvraag bericht van ons per e-mail dat jouw persoonlijke aanbieding klaar staat. Na dit bericht heb je 2 dagen de tijd om te beslissen of je er gebruik van wil maken.

 4. Tevreden? Claim je deal

  Wil je gebruik maken van jouw aanbieding en heb je de intentie om de kinderwagen met deze korting aan te schaffen? Claim dan je persoonlijke deal. Je krijgt dan een unieke kortingsvoucher die je binnen 24 uur vrijblijvend kan gebruiken in de (web)winkel van de fabricant of merkdealer.

hoe_werkt_het_.png