Lees voordat u gebruik gaat maken van de diensten van KinderwagenDeal deze beknopte algemene voorwaarden zorgvuldig door. Met dit platform zorgen wij voor de allerbeste aanbieding. Bent u het niet eens met deze voorwaarden of onze Privacy Policy, maak dan geen gebruik van KinderwagenDeal.nl. KinderwagenDeal is ontwikkeld in samenwerking met ezCompany B.V. en Freshheads B.V en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Extra Lime B.V. gevestigd in Amsterdam, KvK: 68398743, afhankelijk van de context hierna te noemen: 'KinderwagenDeal', 'wij', 'ons', 'onze'.

KinderwagenDeal is zelf geen dealer

KinderwagenDeal is geen verkooppunt. KindwagenDeal biedt consumenten de mogelijkheid om te participeren binnen een inkoopcollectief en daarmee, via KinderwagenDeal, een unieke en persoonlijke aanbieding te verkrijgen van een erkende merkdealer voor een gewenst product. In dit geval kinderwagens en aanverwante producten.

Aanvraag doen

Een aanvraag doen voor een product op KinderwagenDeal is gratis en vrijblijvend. KinderwagenDeal is alleen voor consumenten. KinderwagenDeal is nadrukkelijk niet bedoeld voor bedrijven en voor commercieel gebruik. Het is verboden gebruik te maken van valse persoons- en identiteitsgegevens bij het doen van een aanvraag en/of bij enig ander contact met KinderwagenDeal. KinderwagenDeal is te allen tijde gerechtigd een aanvraag niet in behandeling te nemen zonder opgaaf van reden en zonder berichtgeving.

Aanbiedingen

Aanbiedingen van KinderwagenDeal, in welke vorm dan ook, zijn tijdelijk, persoonlijk, uniek en éénmalig te gebruiken. Aanbiedingen zijn niet overdraagbaar én mogen niet gedeeld worden, in welke vorm dan ook, met derden. Een aanbieding is nadrukkelijk alléén van waarde bij de merkdealer die dé betreffende aanbieding mogelijk maakt. Een aanbieding is maximaal 48 uur geldig nadat deze is aangeboden per e-mail.

Laagste prijs

Aanbiedingen van KinderwagenDeal zijn uniek, éénmalig en komen tot stand doordat er tegelijkertijd meerdere kinderwagens van verschillende merken aangeschaft worden. Een aanbieding van KinderwagenDeal is enkel geldig bij de betreffende merkdealer waar de korting onderhandeld is. Aanbiedingen van KinderwagenDeal zijn niet vergelijkbaar met reguliere aanbiedingen. Daarmee vallen alle aanbiedingen van KinderwagenDeal buiten de voorwaarden van merkdealers die een laagsteprijsgarantie geven op individuele producten.

Claimen aanbieding

Met het claimen van een aanbieding op KinderwagenDeal geef je aan de intentie te hebben om het betreffende product te willen kopen voor de KWD-Actieprijs bij de betreffende merkdealer. Na het claimen van je aanbieding krijg je van de betreffende merkdealer een persoonlijke kortingsvoucher/kortingscode. Deze is 24 uur geldig en gebruik je in de (web)winkel van de dealer. Indien je een aanbieding claimt op KinderwagenDeal ben je niet verplicht om daadwerkelijk tot aanschaf over te gaan. Ná het claimen van je aanbieding reserveert KinderwagenDeal voor jou maximaal 24 uur de betreffende deal. Hierin kan je de kinderwagen aanschaffen bij de dealer. Doe je dat niet, dan gaat de beschikbaar gestelde korting naar iemand anders en kan je daarna géén gebruik meer maken van de aanbieding en korting.

De koop

De koop wordt gesloten bij de betreffende merkdealer onder haar eigen voorwaarden, garanties en levertijd. Je selecteert zelf de overeengekomen producten in de webwinkel van de merkdealer, vult de kortingscode in en betaalt het resterende bedrag.

Herroepingsrecht.

Wanneer je een aanbieding claimt op KinderwagenDeal, betaal je een eenmalige activatie-fee en tegemoetkoming in de administratieve kosten van 49 eurocent per deal. Indien je binnen 14 dagen na betaling van deze fee toch af ziet van de aanschaf van de kinderwagen bij de betreffende dealer, heb je recht op restitutie van dit bedrag. Indien je een aanbieding claimt op KinderwagenDeal, koop je de kinderwagen nog niet. Wij benadrukken dat je de koop van een eventuele kinderwagen inclusief bijkomende producten en accessoires zelf sluit met de betreffende dealer inclusief haar reguliere voorwaarden. KinderwagenDeal verzorgt enkel deze aanbieding als een service tegen de hierboven genoemde activatie-fee. Je kan ons op de hoogte stellen dat je af ziet van de koop en daarmee aanspraak wilt maken op restitutie van 49 eurocent via dit formulier. Na herroeping krijg je binnen 14 dagen 49 cent teruggestort.

Tip een vriend

Heb je zelf een kinderwagen via KinderwagenDeal gekocht en ken je nog iemand die op zoek is naar de beste deal? Indien je een vriend of kennis tipt via 'Tip een vriend', diegene niet eerder een aanvraag heeft gedaan op KinderwagenDeal.nl én diegene een kinderwagen koopt via KinderwagenDeal, dan krijg je een waardebon welke je kan verzilveren bij dezelfde dealer onder diens eigen voorwaarden. 

Bon €15,- Euro: Uiteindelijke verkoopprijs €750,- t/m €1000,-

Bon €25,- Euro: Uiteindelijke verkoopprijs > €1000,-

Content en informatie van KinderwagenDeal

KinderwagenDeal communiceert met de grootste zorg prijzen, levertijden, kortingen, productbeschrijvingen (inclusief foto’s) in welke vorm dan ook. Alle prijzen, levertijden, kortingen en productbeschrijvingen op de website, brochures, prijslijst(en) en/of overige communicatiemiddelen van KinderwagenDeal zijn onder voorbehoud van programmeer-, reken- en typefouten en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Bovendien kan deze informatie aan wijziging onderhevig zijn. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. KinderwagenDeal levert de inspanning om de beste deal te verzorgen. KinderwegenDeal en haar partners zijn te allen tijden, en nadrukkelijk bij misbruik, gerechtigd producten niet aan te bieden dan wel te verkopen.

Eigendom KinderwagenDeal

KinderwagenDeal is eigenaar van alle content, tekst, beeldmateriaal, technologie, software, merken, IP (intellectual property) en ander materiaal of werken van auteurschap die onze website en andere communicatiemiddelen bevatten. Hiervan mag je niets kopiëren behalve voor privé gebruik, mits niet commercieel, op je eigen computer. De rechten van dit materiaal zijn auteursrechtelijk beschermd en behoren toe aan KinderwagenDeal, respectievelijke eigenaren of gelieerde ondernemingen.

Klacht?

Stuur ons binnen 7 dagen na het constateren een bericht naar service@kinderwagenDeal.nl. Je krijgt dan binnen 14 dagen bericht terug met een oplossing. Mocht daar geen eenduidige oplossing gevonden worden kan je je richten tot de onafhankelijke geschillencommissie: Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr). Deze uitspraak is bindend. Aan het voorleggen van een geschil zijn kosten verbonden; deze zijn voor eigen rekening.

Nederlands recht

Op overeenkomsten, onze dientverlening en de algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Ook indien je woonachtig bent in het buitenland.

Heb je vragen?

Dat kan natuurlijk altijd. Stuur dan een mail naar onze klantenservice.

Service@kinderwagenDeal.nl