Wanneer je een aanbieding claimt op KinderwagenDeal, betaal je een eenmalige activatie-fee en tegemoetkoming in de administratieve kosten van 49 eurocent per deal. Bij het claimen van je deal op kinderwagenDeal koop je de kinderwagen niet. Dat doe je zelf, als je dat wilt, met de kortingsvoucher, in de (web)winkel van de betreffende merkdealer die de aanbieding mogelijk maakt. Indien je een aanbieding claimt heb je daarna 24 uur de tijd om vrijblijvend te beslissen of je de kinderwagen wel of niet gaat aanschaffen bij de betreffende merkdealer. Die keuze is geheel aan jou.

Wanneer je de kinderwagen niet binnen deze 24 uur besteld hebt, dan vervalt jouw kortingsvoucher/kortingscode en wordt de korting aan iemand anders aangeboden.

Zie je af van de koop, om wat voor reden dan ook, dan krijg je van ons je 49 cent terug. Indien je hier aanspaak op wil maken, dien je ons dit binnen 14 dagen na het claimen van je deal te laten weten via dit formulier. Na herroeping krijg je binnen 14 dagen 49 cent teruggestort.